triagesymposium

Symposium ‘Innovaties in het triage-onderwijs’

Latona Organisatie- en Opleidingsadvies organiseert op 9 december 2016 een symposium, genaamd ‘Innovaties in het triage-onderwijs’.

Tijdens deze dag kunt u nieuwe kennis op het gebied van triage-onderwijs opdoen, uw ervaringen delen en andere deskundigen ontmoeten.

‘Triage is een vakgebied dat sterk in ontwikkeling is. Om met deze dynamiek om te kunnen gaan, worden hoge eisen gesteld aan de triagist. De uitdaging en opdracht aan het onderwijs is daarom samen met organisaties en beroepsbeoefenaren de triagist competent te maken en te houden. Welke ontwikkelingen spelen op dit moment een rol in de vernieuwing van het triage-onderwijs?’ 

Deelnemers symposium

Het symposium, bestaande uit een plenair deel alsook uit een aantal workshops, is bedoeld voor leidinggevenden, HR-managers en opleidings- en kwaliteitsfunctionarissen die werkzaam zijn op de huisartsenpost.

Inschrijven

INSCHRIJVEN voor gratis deelname aan het symposium kan vanaf nu via de website TRIAGESYMPOSIUM.NL. Op deze website vindt u tevens alle informatie met
betrekking tot de lokatie, de sprekers en de inhoud van de lezingen en workshops. De uiterste inschrijfdatum is 31 oktober 2016.

Vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen over het symposium of uw deelname? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het CONTACTFORMULIER of telefonisch via 013 507 0022.

Wij hopen u 9 december te mogen ontvangen tijdens deze boeiende dag in het Postillon te Bunnik.

, , , , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Site door WebZenz.