Nathalie van Workum

Triagetrainer Nathalie van WorkumNathalie van Workum is sinds 1990 werkzaam in de gezondheidszorg, zij is op dit moment werkzaam op zowel een huisartsenpost (triagist), alsook in een huisartsendagpraktijk (praktijkondersteuner). Alle facetten van telefonische triage zijn haar hierdoor bekend. Hiernaast houdt Nathalie zich bezig met de analyse van calamiteiten en werkt zij voor de kwaliteitsraad van de organisatie.
Vanuit deze beide posities brengt zij het vakgebied van de triage op een kwalitatief zo hoog mogelijk peil.

Sinds kort is zij als trainer verbonden aan Latona Organisatie- & Opleidinsgadvies, met bijzondere aandacht voor triage in de huisartsendagpraktijk en het verbeteren van de werkprocessen in de huisartsendagpraktijk. Ook traint Nathalie ondertussen triagisten op de huisartsenpost in de toepassing van de applicatie waarin de Nederlandse Triage Standaard (NTS) is opgenomen.
In het bijzonder gaat het hierbij om een integrale toepassing van een aantal communicatieve principes, de methodiek van triage en het gebruik van de applicatie.

Doordat Nathalie als triagist op een huisartsenpost zelf met een applicatie werkt is zij perfect in staat dit op een praktische wijze te trainen en instructie te verlenen.

Wat drijft je om trainingen te verzorgen en coaching te geven aan triagisten? Nathalie:

Mijn grote uitdaging is om vanuit mijn zeer ruimte praktijkervaring de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de telefonische triage over te dragen aan collega’s, in zowel de dagpraktijk, alsook huisartsenpost. Ik doe dit met veel passie en enthousiasme, maar gelijktijdig met veel respect voor de collega’s.

 

Site door WebZenz.