Nicole den Elzen

Triagetrainer Nicole den Elzen

Nicole Pera-den Elzen, sinds 2003 werkzaam op de spoedeisende hulp van het Hagaziekenhuis in Den Haag. Nicole is als docent tevens werkzaam voor de Haga academie en verzorgt de lessen BLS/AED, ALS lessen aan artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen en de SIT scholingen voor beide locaties.

Zij verzorgt lessen m.b.t. triage voor de spoedeisende hulp opleiding. Sinds 2009 werkzaam als trainer bij Latona. Ooit begonnen als MTS trainer maar inmiddels allround in de lessen die gegeven worden gericht op ABCD, urgentiedenken en medisch inhoudelijke verdieping.

Wat drijft je om les te geven in deze materie? Nicole:

Bij de implementatie van MTS binnen ons ziekenhuis was ik een van de kartrekkers en dus nauw betrokken. We stuitten op de nodige weerstand in ons team want het “was toch goed zoals het was”?

Inmiddels heeft het systeem ons meerdere malen bewezen onmisbaar en nuttig te zijn. Dat overbrengen op een groep, ze enthousiast te maken en vooroordelen weg te nemen zie ik als een uitdaging.

De combinatie van het werken binnen de spoedeisende hulp in nauwe samenwerking met de huisartsenpost en het lesgeven is voor mij ideaal. De input van mijn werk als verpleegkundige heb ik nodig in mijn lessen en daarentegen houden de lessen mij scherp. Met veel plezier sta ik voor een groep.

Site door WebZenz.