triage-nl-screen

www.triage.nl – Dé interactieve leer- en toetsomgeving voor triagisten

Met gepaste trots presenteert Latona Organisatie- & Opleidinsgadvies u de interactieve leer- en toetsomgeving voor triagisten www.triage.nl

De directe aanleiding tot het bouwen van een Elektronische Leeromgeving (ELO) was de wens van vele managers huisartsenposten om in de toekomst de audits digitaal te kunnen uitvoeren en te koppelen aan het portfolio van de triagist. In een ELO kan dat, maar er kan nog veel meer!

Er kunnen trainingen en opleidingsprogramma’s worden aangeboden, er kan worden getoetst, kennis verzameld en doorzoekbaar worden aangeboden, maar ook kunnen gebruikers met elkaar op een snelle manier communiceren.

Kortom, een ELO biedt triagisten, managers en onderwijsgevenden vele mogelijkheden om elkaar op een eenvoudige manier te vinden en te ondersteunen in de ontwikkeling tot triagist. Ook met het oog op herregistratie beroepsbeoefenaren biedt Triage.nl vele mogelijkheden.

Op de korte termijn worden drie onderdelen doorontwikkeld en uitgerold.

 

Kernset InEen in de digitale auditlijst van Latona

Per 17 september jl. is de kernset van InEen goedgekeurd door de ledenraadvergadering van InEen. Met deze Kernset heeft het veld een instrument dat een genormeerd en gevalideerd oordeel geeft over het triagegesprek. Latona heeft ondertussen deze Kernset opgenomen in haar digitale auditlijst, inclusief het berekenen van de door InEen gestelde normering.

Deze digitale auditlijst is vanaf nu beschikbaar voor huisartsenposten die hiervan gebruik wensen te maken. In januari 2015 vinden de eerste trainingen plaats voor auditoren die opgeleid willen worden aan de hand van de nieuwe Kernset, en getraind willen worden in het gebruik van de digitale auditlijst van Latona. U kunt zich inschrijven via deze website.

Portfolio

Opleidings- en toetsresultaten, persoonlijke ontwikkelplannen, audits, feedbackverslagen, etc., etc. kunnen binnenkort opgeslagen worden in de ELO van Latona. Niet langer hoeft de triagist en of het management zich door een papieren dossier te worstelen om te zien hoe ver de triagist staat in zijn opleiding of in welke mate de gediplomeerde triagist haar vakgebied onderhoud door het behalen van het aantal accreditatiepunten.

Toetsenbank

Bij vele triagisten bestaat de behoefte om hun kennis te toetsen. Niet alleen in het kader van de voorbereidingen op de Landelijke Kennistoets, maar bijvoorbeeld ook wanneer men een training rondom Triage & Buikklachten heeft gevolgd. Aan de hand van multiple choice vragen wordt de benodigde kennis getoetst en kan de triagist uit de toetsresultaten afleiden waar nog kennishiaten zitten.

Eind 2014 zijn genoemde onderdelen volledig operationeel en wordt de volgende serie van mogelijkheden binnen de ELO ontwikkeld en uitgerold.

, , , , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Site door WebZenz.