Els Michies

Sinds 1983 ben ik werkzaam als SEH-verpleegkundige in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven; naast deze uitgebreide werkervaring als SEH-verpleegkundige ben ik ook praktijkopleider op de SEH. Hiernaast ben ik instructeur voor de Stichting Trauma Nursing Nederland, een onderdeel van de Emergency Nursing Association; een internationale organisatie op het gebied van acute zorg en onderwijs. 

Bij de ALSG groep ondersteun ik TEAM trainingen waarbij multidisciplinaire samenwerking én communiceren (CRM principes) in de 2e lijnszorg op de voorgrond staat. 
 
Na het volgen van mijn Master Practioner Neuro Linguistisch Programmeren ben ik vooral nieuwsgierig naar de mens achter de medewerker; de wijze waarop effectief gecommuniceerd wordt en hoe dit wordt ingezet in de wereld om ons heen; op de werkplek met collega’s en met patiënten. Hoe persoonlijk leiderschap zorgt voor eigenaarschap en persoonlijke groei.
 
Dit alles zet ik in als trainer: ik wil het “waarom” achter de triagecriteria overbrengen om zo vakkennis te verbreden en te verdiepen bij triagisten én ik wil de individuele mens faciliteren om beter om te leren gaan met de uitdagingen die het werk biedt; je kunt niet altijd voorkomen dat het stormt, je kunt wel leren zeilen tijdens een storm.

Meer informatie? Neem dan contact op met