Trainingen

Latona Organisatie- & Opleidingsadvies biedt een breed scala aan trainingen. Welke voor u de juiste is, bepaalt u zelf.

Overzicht van onze trainingen

Latona heeft een groot aanbod aan trainingen, deze kunnen standaard of op maat aangeboden worden. Wij willen niet alleen verder ontwikkelen, maar vinden het ontzettend belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Daarom besteden wij bij Latona Organisatie- en Opleidingsadvies veel aandacht aan kennisverspreiding. Wij bieden veel diverse trainingen aan, klik op het juiste vakgebied om de trainingen die bij u passen te bekijken. Voor bij- en nascholingen is er geen studievoorbereiding vereist.

Huisartsenpost

Wij bieden diverse trainingen aan voor triagisten die werkzaam zijn op de huisartsenpost.

Lees meer

Huisartsendagpraktijk

Wij bieden diverse trainingen aan voor de huisartsendagpraktijk. Voor meer meer mogelijkheden verwijzen wij u naar deze pagina waar de trainingen staan voor de Huisartsenpost. Wij kunnen deze trainingen dan voor de Huisartsendagpraktijk op maat aanbieden.

Lees meer

Meldkamer

Wij bieden diverse trainingen aan voor meldkamercentralisten. Voor meer mogelijkheden verwijzen wij naar deze pagina waar de trainingen staan voor de Huisartsenpost. Wij kunnen deze trainingen dan voor meldkamercentralisten op maat aanbieden.

Lees meer

Ziekenhuis

Wij bieden diverse trainingen aan voor de Spoedeisende Hulp. Voor meer mogelijkheden verwijzen wij naar deze pagina waar de trainingen staan voor de Huisartsenpost. Wij kunnen deze trainingen dan voor de Spoedeisende Hulp op maat aanbieden.

Lees meer

Thuiszorg

Wij bieden diverse trainingen aan voor de Thuiszorg. Voor meer mogelijkheden verwijzen wij naar deze pagina waar de trainingen staan voor de Huisartsenpost. Wij kunnen deze trainingen dan voor de Thuiszorg op maat aanbieden.

Lees meer

Verloskunde

Wij bieden diverse trainingen aan voor verloskundigen. Voor meer mogelijkheden verwijzen wij naar deze pagina waar de trainingen staan voor de Huisartsenpost. Wij kunnen deze trainingen dan voor verloskundigen op maat aanbieden.

Lees meer

VGZ

Wij bieden diverse trainingen aan voor de VGZ. Voor meer mogelijkheden verwijzen wij naar deze pagina waar de trainingen staan voor de Huisartsenpost. Wij kunnen deze trainingen dan voor de VGZ op maat aanbieden.

Lees meer