Nicole Pera - den Elzen, Trainer

Ik ben sinds 2003 werkzaam op de spoedeisende hulp van het Hagaziekenhuis in Den Haag. Uniek hier is de volwassenen en kinderseh die gescheiden van elkaar liggen. Samen met de naastgelegen HAP zien wij dagelijks veel patiënten. Naast mijn werk aldaar, werk ik voor de Haga academie en verzorg de lessen BLS/AED, ALS lessen aan artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen en de EWS scholingen. Voor de opleiding tot spoedeisende hulp verpleegkundige verzorg ik het deel triage. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam als trainer bij Latona. Ooit begonnen als MTS trainer maar inmiddels allround in de lessen die gegeven worden gericht op ABCD, urgentiedenken en medisch inhoudelijke verdieping. 

Bij de implementatie van MTS binnen ons ziekenhuis was ik een van de kartrekkers en dus nauw betrokken. We stuitten op de nodige weerstand in ons team want het “was toch goed zoals het was”? Inmiddels heeft het systeem ons meerdere malen bewezen onmisbaar en nuttig te zijn. Dat overbrengen op een groep, ze enthousiast te maken en vooroordelen weg te nemen zie ik als een uitdaging

De combinatie van het werken binnen de spoedeisende hulp in nauwe samenwerking met de huisartsenpost en het lesgeven is voor mij ideaal. De input van mijn werk als verpleegkundige heb ik nodig in mijn lessen en daarentegen houden de lessen mij scherp. Met veel plezier sta ik voor een groep.

Meer informatie? Neem dan contact op met